Middagsfrikadellermed rygeostcremekartofler og sprød salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Middagsfrikadellermed rygeostcremekartofler og sprød salat

  • 50 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 400 g små kartofler med skræl
  • 475 g Tulip FRILANDSGRIS® Middagsfrikadeller
  • 100 g rygeost
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1 spsk. citronskal (økologisk)
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. salt
  • 2 knsp. sort peber
  • 1 dl purløg
  • 0,25 hovedsalat
  • 0,5 rucolasalat
  • 2 spsk. hvid balsamico
  • 0,5 dl sukker
  • 1 spsk. olivenolie
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne og lad dem køle af.

Frikadellerne varmes som anvist på posen.

Pisk rygeost med creme fraiche, citronskal, citronsaft, salt og kværnet peber.

Vend snittet purløg i rygeostcremen. Vendes med kogte afkølede kartofler til kold kartoffelsalat eller serveres som creme til varme, nykogte kartofler.

Pynt med purløg og citronskal.

Skyl hovedsalat og rucolasalat i iskoldt vand. Slynges fri for vand lige inden servering og plukkes i mindre stykker.

Bland balsamicoeddike med sukker, salt, peber og olivenolie til en dressing.

Kom salaten i en stor skål, og fordel dressingen over salaten.

Produkter