Middagsfrikadeller med rygeostcremekartoflerog sprød salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Middagsfrikadeller med rygeostcremekartoflerog sprød salat

  • 50 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 400 g små kartofler med skræl
  • 475 g Tulip Middagsfrikadeller
  • 100 g rygeost
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1 spsk. citronskal (økologisk)
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. salt
  • 2 knivspids sort peber
  • 1 dl purløg
  • 0,25 hovedsalat
  • 0,5 rucolasalat
  • 2 spsk. hvid balsamico
  • 0,5 dl sukker
  • 1 spsk. olivenolie
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 
Kog kartoflerne og lad dem køle af.

Varm Middagsfrikadellerne som anvist på posen.


RYGEOSTCREMEKARTOFLER: 
Pisk rygeost med creme fraiche, citronskal, citronsaft, salt og kværnet peber.

Vend snittet purløg i rygeostcremen. Vend med kogte afkølede kartofler til kold kartoffelsalat eller servér som creme til varme, nykogte kartofler.

Pynt med purløg og citronskal.

 

SPRØD SALAT: 
Skyl hovedsalat og rucolasalat i iskoldt vand. Slyng det fri for vand lige inden servering og pluk i mindre stykker.

Bland balsamicoeddike med sukker, salt, peber og olivenolie til en dressing.

Kom salaten i en stor skål, og fordel dressingen over salaten.