Grøntsagsfrikadeller med gulerodspasta, majs og krydret sauce

Grøntsagsfrikadellermed gulerodspasta, majs og krydret sauce

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Grøntsagsfrikadellermed gulerodspasta, majs og krydret sauce

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 ps. Tulip FRILANDSGRIS® Grøntsagsfrikadeller
  • 2 pakker pasta
  • 25 g smør
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 0,5 tsk. spidskommen
  • 5 gulerødder
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. salt
  • 0,5 tsk. sort peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 300 g babymajs
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 forårsløg
  • 2 spsk. sød chili-sauce
  • 0,5 spsk. brøndkarse
Print opskrift

Fremgangsmåde

KRYDRET SAUCE: 

Varm en gryde op med smør til det bruser. Sauter løg, hvidløg og spidskommen i 3 min. uden at det bruner.

Kom gulerodsskiver og grøntsagsbouillon ved og lad det koge ved medium varme i 30 min.

Blend saucen i blender eller med stavblender. Smag til med salt og friskkværnet peber.

GRØNTSAGSFRIKADELLER: 
Varm grøntsagsfrikadeller efter forskriften. Varm en pande op til den er meget varm.

Kom lidt oliven olie ved, kom drænet majskerner på panden og rist ved høj varme i 2 min.

Tilsæt forårsløg i skiver og peberfrugt tern. Smag til med salt og sød chili sauce.

Produkter