Grøntsagsfrikadelleri krydret tomatsauce med grøntsagspasta og basilikum

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grøntsagsfrikadelleri krydret tomatsauce med grøntsagspasta og basilikum

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 ps. Tulip FRILANDSGRIS® Grøntsagsfrikadeller
  • 2 pk. pasta
  • 50 g revet parmesan
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. frisk timian
  • 0,25 tsk. chilipulver
  • 0,25 tsk. tørret chilipeber
  • 2 tsk. oregano
  • 400 g tomatsauce
  • 2 tsk. sukker
  • 2 tsk. rød balsamico
  • 0,5 tsk. salt
  • 10 cherrytomater
  • 10 g frisk basilikum

Fremgangsmåde

Varm olivenolie op i en gryde. Sauter hvidløg, timian, chilipulver, oregano i 1 min. Kom tomat pasata sammen med sukker og mørk balsamico.

Lad saucen koge i 10 min. Smages til med salt. Varm grøntsagsfrikadeller efter forskriften.

Sæt en gryde over til grøntsags ”bidder” pasta. Koges efter anvisning, hæld vandet fra i en sigte og vendes med den krydrede tomat sauce.

Anret på 4 tallerkener, pasta med tomatsauce, top op med grøntsagsfrikadeller.

Drys med revet parmesanost, pynt med frisk basilikum og server med tomatsalat og italiensk brød.

Produkter