Om Tulip Food Company

Enjoy Together

Tulip Food Company er en moderne forædlingsvirksomhed, og vi sælger vores produkter i mere end 120 lande verden over.

Tulip logo

Danmarks ældste brand

I 1909 blev Tulip registreret som det første brand i Danmark, og i dag er vi med på spiseborde i over 120 lande. Men vi har ikke kun over 100 års erfaring med god kvalitet og smag. Vi ved også, at godt selskab er den allervigtigste ingrediens i ethvert måltid.

Kært barn har mange navne

Bare spørg os. Overordnet set hedder vi TULIP. Men der er andre stærke mærker, som er fuldgyldige medlemmer af TULIP familien. - og som hver især er født til at sørge for, at der altid er noget godt og lækkert at servere på hele familien Danmarks spisebord.

 

Verdensmestre i fødevaresikkerhed

Med mere end 99.000 årlige analyser og 2.000 besøg fra myndighederne 
er det en titel Tulip Food Company tager på sig uden at rødme.

Læs mere om vores fødevaresikkerhed

Vi tager ansvar

Tulip er en virksomhed, der tager ansvar. Både når det handler om vores produkter, forbrugerne, vores omgivelser og de ansatte i såvel Tulip som hos Tulips underleverandører.

Derfor arbejder Tulip målrettet med sundhed, og overvejelser om indholdet af eksempelvis fedt og salt indgår altid i vores overvejelser, når vi lancerer et nyt produkt.

Samtidig har vi igennem de senere år markant sænket indholdet af salt i en lang række af vores produkter. Sænkningen af saltindholdet sker gradvist, fordi salt er en vigtig ingrediens, når det handler om at sikre kvaliteten og holdbarheden af vores produkter.

Som en stor produktionsvirksomhed arbejder Tulip også løbende med at nedsætte såvel virksomhedens CO2 udledning, som vores forbrug af andre ressourcer som eksempelvis vand. Tulip har gennem de senere år gennemført en række forbedringer på vores fabrikker, der markant har nedsat virksomhedens forbrug.

Samtidig har Tulip ændret den måde, hvorpå vi kommer af med vores affald, der i dag bliver brugt som biobrændsel og dermed sikrer miljørigtig energi til danske husstande.

På medarbejdersiden gennemfører Tulip løbende målinger af medarbejdertilfredsheden, og vi arbejder hele tiden hårdt på at forbedre såvel det fysiske som det psykiske arbejdsmiljø.

Samtidig stiller Tulip krav til sine underleverandører om, at de underskriver en såkaldt code of conduct, der stiller krav om, at vores leverandører overholder en række krav til blandt andet belastningen af miljøet og virksomhedens ansatte.

Du kan se Tulips code of conduct her