"Min Maddag"-appen

”Min Maddag” er en app, der hjælper og opmuntrer børn til at holde maddage for deres familier – eller hvem de ellers får lyst til at invitere.

 

Kun 13,8 procent af danske børn har en maddag i hjemmet, viser en nationalt repræsentativ undersøgelse foretaget af Tulip.Det vil Tulip gerne være med til at ændre og lancerer derfor en helt ny app, der hjælper børnene i planlægning og udførelse af deres helt egen maddag.

Der findes mange undskyldninger for, hvorfor børn ikke har en maddag i hjemmet. De fleste af dem går på, at det er for besværligt, at børnene nok ikke kan finde ud af det, eller at de bare aldrig rigtigt er kommet i gang, og at det er nemmere, at det bare er mor og far der laver mad – men det vil vi rigtig gerne være med til at ændre.

Derfor har vi udviklet appen ”Min Maddag”, der hjælper børn med at planlægge deres egen maddag. Appen hjælper med alt fra invitation af gæster til opskrifter og indkøbslister.

Vi har simplificeret hele processen, så børnene blot skal koncentrere sig om at vælge en dag, en ret, gæster og madlavningen.  I app’en får børnene en hånd med både planlægning og opskrifter, og de belønnes med små trofæer, når de holder gejsten oppe og bliver dygtigere og dygtigere i køkkenet.

Sandheden om hvorfor børn ikke har en maddag

tSG3iuMeO50

Sandheden om børn og oprydning i køkkenet

8Y0aOXbC3QA

Historien om de 100 pølsehorn

5bztm0urswo

Er børn skarpe nok omkring køkkenknive?

IIawSjkuRno

"Jeg kunne godt tænke mig en maddag, fordi det er hyggeligt at lave mad sammen"