Sådan tilberedes

- Tulip Slow Cooked Flæskesteg -

  1. Indstil ovn på Grill med varmluft og forvarm til minimum 250°C.
  2. Rids svær ca. 1 cm dybt, og gnid groft salt i rillerne mellem sværene.
  3. Læg stegen i et ovnfast fad og placer det midt i ovnen.
  4. Tilbered i ca. 35 min., eller indtil sværene bliver sprøde. Hold øje med sværene de sidste 5 min.
  5. Tilbered ved 220°C Varmluft uden grill i yderligere 10 min.
  6. Lad stegen hvile i 5 min før udskæring.

Stegetid er vejledende, og kan variere alt efter ovn.

Tulip Slow Cooked Flæskesteg

Tulip Slow Cooked Flæskesteg

Tulip Slow Cooked flæskesteg. Mør og saftig steg af dansk gris. Sprøde svær på 50 minutter.

Se produkt