Sæt lidt ekstra krydderi
på hverdagen med vores krydderpostej. 
En helt forrygende smagsoplevelse
med chili og paprika.

Smørbare smagsoplevelser

Tulip Leverpostej producer vi på vores fabrik i Danmark og det har vi faktisk gjort i mere end 90 år, så man kan med rette sige at vi har rigtig god erfaring med nogle af danskernes absolutte favoritetter… vi kalder dem smørbare smagsoplevelser.

Tulip leverpostejer har samlet en masse inspiration til hvordan du kan sætte postej på menuerne til en vellykket hverdag eller weekend… for det behøver slet ikke være kedeligt at servere kold mad… tvært imod!


Tulip Leverpostej producerer vi på vores fabrik i Danmark og det har vi faktisk gjort i mere end 90 år, så man kan med rette sige, at vi har rigtig god erfaring med nogle af danskernes absolutte favoritretter...vi kalder dem smørbare smagsoplevelser!

- og de findes både helt klassiske og som ekstra lækre delikatessepostejer!


Tulip Delikatesse Leverpostej

Tulip Delikatesse Leverpostej er som vores klassiske rørt af gode råvarer - og så er de krydret eller rørt med lige netop dét der gør dem så ekstra lækre, at de fortjener en hædersplads på middagsbordet - for de er stolt dansk håndværk med et delikat twist!

Lav lækre wraps med vores spicy
krydderpostej. Super som tapas
eller ekstra smag i madkassen!

Tulip Klassisk Leverpostej

Tulip Klassisk Leverpostej er ægte dansk håndværk rørt af gode råvarer efter original opskrift. De ser ud og smager præcis som den gode leverpostej de er - og de passer perfekt til både madpakken og frokostbordet.

Alle vores klassiske leverpostejer er fremstillet med kun 15% fedt, helt uden at gå på kompromis med den lækre smag.

Bacon Leverpostej  - Kun 15% fedt

Bacon Leverpostej - Kun 15% fedt

Uden mælk og mel tilsat. Fremstillet I Danmark med den originale Tulip Bacon, som giver en forrygende smag og samtidig fastholder et lavt fedtindhold på kun 15%. Ikke tilsat Mælk og Gluten.

Vinderne af konkurrencen om et familieophold er:

Torbjørn Jonatthan fra Køge

Jesper fra Næstved

Tillykke