Æg og bacon

Æg og bacon får det bedste frem i hinanden

Og hvem elsker ikke æg og bacon; den milde, bløde, cremede smag fra ægget kombineret med den salte, knasende sprøde bacon? De to er tilsammen en klassiker, som passer perfekt til måltider både morgen, middag og aften.

Find opskrifter med æg og bacon

Sønderjysk opskrift på marmorerede solæg med baconfyld

Æggemuffins med bacon

Omelet med små salater og sprød bacon

Flæskepandekage

Æggekage

med bacon

Quiche Lorraine

Spaghetti carbonara

Kroketter med ris og bacon

Kærnemælkssuppe med rygeost

æggeblomme, sprød bacon og dild-olie

Karmelliserede kammuslinger med vagtelæg, fløde og bacon

Bacon og ostemuffins

Mandelmuffins

med bacon

Varm mayonnaise med bacon

Romantisk morgenmad med æg og bacon

Pandekager med bacon

Egg Benedict





Vi går op i røg!

Røgning har været brugt til konservering af fødevarer gennem årtusinder. Metoden opstod, da man fandt ud af, at det saltede kød, der hang over ildstedet, holdt sig markant bedre end ellers.

Læs mere

Untitled-1.png (1)