Æg og bacon

Æg og bacon får det bedste frem i hinanden

Og hvem elsker ikke æg og bacon; den milde, bløde, cremede smag fra ægget kombineret med den salte, knasende sprøde bacon? De to er tilsammen en klassiker, som passer perfekt til måltider både morgen, middag og aften.

Find opskrifter med æg og bacon

Omelet med små salater og sprød bacon

Æggekage

med bacon

Bacon og ostemuffins

Mandelmuffins

med bacon

Romantisk morgenmad med æg og bacon

Pandekager med bacon - lækre til brunch

Egg Benedict - en brunch klassiker

Æg og bacon

Omelet med stegte kartofler og bacon

samt spidskål og ost

Brunchmuffins med bacon

Muffins med bacon og æg

Baconpandekager med sirup





Vi går op i røg!

Røgning har været brugt til konservering af fødevarer gennem årtusinder. Metoden opstod, da man fandt ud af, at det saltede kød, der hang over ildstedet, holdt sig markant bedre end ellers.

Læs mere

Untitled-1.png (1)