Æg og bacon

Æg og bacon får det bedste frem i hinanden

Og hvem elsker ikke æg og bacon; den milde, bløde, cremede smag fra ægget kombineret med den salte, knasende sprøde bacon? De to er tilsammen en klassiker, som passer perfekt til måltider både morgen, middag og aften.

Find opskrifter med æg og bacon

Sønderjysk opskrift på marmorerede solæg med baconfyld
Æggemuffins med bacon
Omelet med små salater og sprød bacon
Æggekage
Spaghetti carbonara
Kroketter med ris og bacon
Bacon og ostemuffins
Mandelmuffins
Romantisk morgenmad med æg og bacon
Egg Benedict
Pandekager med bacon
Æg og bacon
Omelet
Pasta carbonara
Chili cheese poppers med bacon
Brunchmuffins med bacon





Vi går op i røg!

Røgning har været brugt til konservering af fødevarer gennem årtusinder. Metoden opstod, da man fandt ud af, at det saltede kød, der hang over ildstedet, holdt sig markant bedre end ellers.

Læs mere

Untitled-1.png (1)