I november 2014 lancerede Tulip Bacon en helt ny Tulip bacon 3 pak emballage,
der gør det lettere at skille skiverne ad!

Tulip Bacon præsenterer en ny og forbedret 3 pak emballage, som du har kunnet finde i dagligvarehandlen siden november 2014. Emballagen består af 3 pakker bacon, der er stablet ovenpå hinanden og bundet sammen, hvilket giver en række stærke fordele for vores bacon-fans.

 

Fordi denne emballage er ny og forbedret får du nu en bacon, hvor skiverne er lettere at skille ad, og hvor pakkerne allerede er delt i 3 for dig. Denne bacon er ligeledes med intens røg, for at du kan få en bedre smagsoplevelse.

I forbindelse med lanceringen af den nye Tulip Bacon 3 pak emballage tog vi ud for at besøge de danske baconfans, der alle er begejstrede for den nye emballage. Mød dem i filmene nedenfor.Formand Helga

Mød Helga, formanden for Den Danske Bacon-fanklub, der her fortæller om den nye baconpakke, der snart rammer butikkerne, og hør hende koste rundt med sin uselvstændige mand, Jeff, der ikke har hunds ret.

23A77Rhwh5g
helga.jpg
VAogUQFy4ZA
farjan.jpgFar-Jan

Vores dedikerede baconfan, Jan, vil gå langt for at få fingre i den første nye baconpakke, som lanceres i butikkerne den 1. november. Se ham campere bag supermarkedet for at sikre sig den første pakke, der lander i burikkerne, mens han belærer sønnen Jens Jakob om sine tvivlsomme baconfacts.Baconpigen Hanne

Se hvordan vores Tulip Baconpige øver sig foran spejlet og fortæller om, hvor stor en begivenhed det er, når hun skal præsentere den nye baconpakke.
Hanne glæder sig hysterisk meget til at dele bacon ud til jer alle sammen.

 

BXSQKk4G9VY
hanne.jpg
Xftjq8c3tvs
butik.jpgButikkerne er tomme

Julen nærmer sig, men julefreden er i fare – den nye Tulip Bacon 3-pak er revet væk fra kølediskene.
Nogle baconfans har hamstret sig til en favnfuld pakker, mens andre må gå tomhændede hjem. Se det nyeste afsnit af De Danske Baconfans her.Julefrokosten i bacon-fanklubben

De Danske Baconfans holder den årlige julefrokost, men er løbet tør for bacon - og hvad er en baconjulefrokost uden bacon?
Rygterne svirrer om, at Tulip kommer fanklubben til undsætning. Se det sidste afsnit af de danske bacon fans nedenfor.

M1yqo4zfem4
fanklub.jpg