Deltag i konkurrencen om EN BACON LOVER T-SHIRT

 

Regler og vilkår for konkurrencen

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Konkurrenceperioden løber fra 03. august 2020 - 18. august 2020.

 

Deltagelse

Du skal være bosat i Danmark, for at kunne deltage i konkurrencen. Du kan deltage i konkurrencen 1 gang om dagen. Indstil din favorit baconret, og få mulighed for at få den fortolket af Jesper Vollmer, Casper Sobczyk eller Gastromand. Det koster ikke noget at deltage. Der udtrækkes 30 vindere i alt. Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning, og kontaktes når konkurrenceperioden er slut. Vinderne kontaktes direkte via messenger, og skal fremsende sin adresse til hdmo@danishcrown.com. Såfremt vinderen ikke svarer på tilsendte besked indenfor 7 dage fra afsendelse, mister han/hun retten til præmien, og en ny vinder udpeges af Danish Crown Foods A/S. 

 

Præmie

Der udloddes 30 gevinster, som består af en Bacon Lover t-shirt. Ansatte hos Danish Crown Foods A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Præmien har en værdi af 150 kr., i alt 4.500 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Tvivl eller uenighed

I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være

Danish Crown Foods A/S, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn. Der kan ikke i den anledning eller i øvrigt på grundlag af konkurrencens gennemførelse, gøres erstatningskrav gældende mod Danish Crown Foods A/S, som forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende regler.

 

Personoplysninger

De kontaktdata, der opgives, behandles fuldt fortroligt, og oplysningerne videregives ikke til tredjepart. De opgivne oplysninger bliver kun anvendt med henblik på din deltagelse i konkurrencen. Konkurrencen afholdes af Danish Crown Foods A/S. Læs mere på https://www.tulip.dk/om-tulip/persondatapolitik/.

 

Samtykke hvis du er under 15 år

Er du under 15 år, skal dine forældre eller værge give samtykke til, at du deltager i konkurrencen. Samtykke skal foreligge inden deltagelse. Samtykke erklæring fra forældre/værge: ”Jeg giver hermed mit samtykke til, at mit barn deltager”. Samtykke sendes skriftligt og underskrevet til nedenstående adresse. Kontakt Danish Crown Foods A/S, Tulipvej 1, 8940 Randers SV 89105000 eller til hdmo@danishcrown.com