Til dig, der elsker bacon

- Find opskrifter med bacon til både morgen, middag og aften -

Vi kan ikke få nok af bacon! Uanset om det serveres til morgenmad, som bacon og æg, som en lækker tilføjelse til frokostbordet eller i en broccolitærte til aftensmad, så smager bacon bare godt.

Få inspiration til at lave mere mad med bacon, og bliv klogere på vores Baconeer-univers og bacon generelt.

Tulip Pancetta Bacon 2x75g

Tulip Pancetta Bacon 2x75g

Italiensk mad er en populær spise både i og uden for hjemmet. Derfor lancerer vi nu Tulip Pancetta Bacon, som med sin tørrede kvalitet og urøgede smag er den perfekte smagsgiver i italienske retter.
Tulip Pancetta Bacon er skåret af bryst af gris, som er saltet, tørret og herefter skåret i delikate tern. Tulip Pancetta Bacon er med sin milde smag særlig velegnet som smagsforstærker i italienske retter, såsom spaghetti carbonara.

Se produkt

EN VERDEN AF BACON

Bliv inspireret, lær noget nyt eller bare ha’ det sjovt
Flere sprøde baconopskrifter
Find den underholdning, du ønsker
Kunsten at stege bacon
- Få inspiration til retter med bacon til forskellige anledninger -

Tips & tricks fra Tulip Bacon

Bacons anvendelsesmuligheder er uendelige – og det samme gælder med tilberedning. Du kan lave bacon i ovn, bacon på panden, og bacon i mikroovnen. Besøg vores inspirationsside, hvor du kan blive klogere på, hvordan du steger bacon.

Tulip Bacon i skiver, bacon i tern og meget mere…

Bacon kan se ud på mange måder, men de mest kendte udskæringer af bacon er i skiver og bacon i tern. Bacon i tern bruges ofte i tærter, supper, pastaretter og andre gode måltider, der trænger til et smagsgivende bacon-drys.

Bacon i skiver kan derimod sagtens stå for sig selv, bruges i mange forskellige retter eller som sprødt pynt. Det er en favorit på morgenmadsbordet og i brunchbuffeten – og skal du bruge det til aftensmad, kan du bruge bacon som svøb rundt om farsbrød, et godt stykke kød eller grøntsager.

Udover de forskellige udskæringer, findes der også mange forskellige varianter af bacon. Tulip Original Bacon er lavet af bryst af gris, som er saltet og røget over bøgeflis. Det er den mest populære og klassiske bacon. Denne bacon findes også i en variant i tern, som er fedtreduceret og lavet af kam af gris. Men vidste du, at der også findes bacon lavet af andet protein? Vi laver også bacon af kyllingeoverlår, som har den velkendte smag og sprødhed som vores traditionelle Tulip Bacon. Desuden producerer vi også økologisk bacon, som er lavet af bryst af danske, økologiske grise fra Friland.

Se alle vores baconvarianter

Læs mere om bacon

Bacon er en af de råvarer, de fleste mennesker forbinder Danmark med, og siden 1909 har Tulip-mærket været ensbetydende med bacon af høj kvalitet. Begrebet Danish Bacon er derfor kendt vidt og bredt.

Dog er det ikke alle, der er klar over, hvad bacon egentlig er, og hvor bacon sidder på grisen. Bacon er en udskæring fra grisens bryst. Tulip Bacon er saltet og røget over bøgeflis efter principper, der går mere end 100 år tilbage.

Læs historien om Tulip Bacon