På vigtig mission
Familiemåltidet er den bedste måde at bevare en glad og sund familie. Og det kan ofte være det eneste helle, hvor hele familien er samlet i løbet af hele dagen.

I mere end 100 år har Tulip været med ved spisebordet hos danske familier. Vi ved, hvorfor et fælles måltid er så vigtigt og handler om mere end fulde maver.

Den vigtigste ingrediens
Vi er sociale af natur og nyder alting mere, hvis det nydes med andre. Derfor er den vigtigste ingrediens ved måltidet andre mennesker.   


Men moderne livsstil gør det svært at få balance mellem familiens mange udadvendte aktiviteter og tiden sammen i hjemmet.

Hos Tulip arbejder vi på at tilbyde produkter til alle, der vil prioritere det fælles måltid. Når det skal gå stærkt på en travl hverdagsaften og langsomt på en sløv weekendmorgen.

Så kom med om bord, den vigtigste ingrediens ved bordet er dig!

Enjoy Together.

En ærgerlig tendens

· Mere end 85 procent af danskerne anser aftensmåltidet som et samlingspunkt for familien – og alligevel spiser færre og færre danske familier aftensmad sammen.

· Hver tredje danske familie spiser på daglig basis ikke aftensmåltidet sammen – og i hver syvende familie spiser børnene aftensmad alene på en tilfældigt adspurgt hverdag.

· Denne ærgerlige tendens er kommet frem i en national undersøgelse, foretaget blandt 1.000 danske familier med børn, og danner grundlag for Tulips mission for flere fælles måltider.