Alle om bord

Alle om bord

 

Børnefamilier, der vokser – fra tre til fire, fire til fem eller fem til seks – kender bekymringen for, om alle børn vil blive set og hørt nok, når det nye familiemedlem ankommer.

Der bliver planlagt kærlige første møder mellem de nye søskende, men når hverdagen rammer, og baby tager en god del opmærksomhed, kan følelsen af forandring mærkes for de større børn.

Ved spisebordet bliver der rykket rundt på de vante pladser, og lige her kan det være ekstra hårdt at føle sig udenfor.

 

Hjemmets hjerte

Spisebordet er hjemmets hjerte og her, hvor familien samles om meget mere end mad. Mad er omsorg, og et godt måltid handler om at have det godt og føle samhørighed.

Et måltid er både en social og en kulturel ramme, og rammerne kan være lige så vigtige for det gode måltid, som maden er. Godt selskab får mad til at smage bedre – og får os til at have det bedre!

 

På vigtig mission

I mere end 100 år har Tulip været med ved spisebordet hos danske familier, så vi ved, hvorfor et fælles måltid er så vigtigt og handler om mere end fulde maver.

Vi føler os forpligtet til at blive ved med at inspirere familier, kærestepar, venner, madgrupper osv. til at mødes mere omkring måltider. Og vi sætter emnet på dagsordenen, når vi kan!

Familiemåltidet er den bedste måde at bevare en glad og sund familie. Men moderne livsstil gør det svært at få balance mellem familiens mange udadvendte aktiviteter og tiden sammen i hjemmet.

Og selv inden for hjemmets fire vægge er vores fælles tid forstyrret af de mange skærme og attraktive online alternativer til at være og tale sammen.

 

Den vigtigste ingrediens

Et måltid er en invitation til at bruge tid sammen. Hvad enten nogen har stået lang tid i køkkenet eller har varmet en ret i en mikroovn.

For det er kedeligt at spise alene, og den vigtigste ingrediens ved hvert måltid er andres selskab. Vi er sociale af natur, og det er derfor, at vi nyder alting mere, hvis det nydes med andre.

Sammen med familien ved spisebordet, sammen med vennerne i festligt lag og sammen med de kollegaer, der kan få os til at grine over madpakken, selv på en hård mandag.

Hos Tulip har vi produkter, der passer til alle, der vil prioritere det fælles måltid. Når det skal gå stærkt på en travl hverdagsaften og langsomt på en sløv weekendmorgen.
Så kom med om bord, for den vigtigste ingrediens ved bordet er dig!
Enjoy Together.

 

En ærgerlig tendens

Mere end 85 procent af danskerne anser aftensmåltidet som et samlingspunkt for familien – og alligevel spiser færre og færre danske familier aftensmad sammen.

Hver tredje danske familie spiser på daglig basis ikke aftensmåltidet sammen – og i hver syvende familie spiser børnene aftensmad alene på en tilfældigt adspurgt hverdag.

Denne ærgerlige tendens er kommet frem i en national undersøgelse, foretaget blandt 1.000 danske familier med børn, og danner grundlag for Tulips mission for flere fælles måltider.

5Xch-rl68oY