Sliced pålæg  (4)

Røget rullepølse med allehånde

90 g

Pålækker Røget Rullepølse krydres med løg og peber, før den håndrulles, koges og røges over bøgeflis. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.

Ingrediensliste: Ingredienser anvendt til 100g færdigvare: Svinebryst 112g, gelatine, peber, allehånde, surhedsregulerende middel (natriumcitrat), løgpulver, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit)

Næringsindhold pr. 100g
Energi 1055 KJ/ 254 kcal
Fedt 20 g
Mættede fedtsyrer 7,6 g
Kulhydrater 0,5 g
Sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 2,3 g

Vælg online butik

"Vores rullepølse starter med råvaren. Vi sikrer råvaren er mager og fint marmoreret med et tyndt lag fedt.
Vi salter og krydrer vores rullepølse med udvalgte krydderier og god tid.
Vi ryger den nænsomt over bøgeflis, og koger den derefter mør.
Vores rullepøse er kendetegnende ved at den er saftig, har tykkere skiver, og man kan smage der er løg og peber i."

Bent Dahlgaard

Senior kategoriudvikler, Tulip

BDAH_frit.jpg

Pålæg fra TULIP

 

 

Forvent lidt mere end et gennemsnitligt stykke pålæg med
Tulip Pålækker. Tykkelsen af skiverne har fået et par millimeter mere, råvarerne et ekstra kritisk blik og brugen af fosfater og unødvendige tilsætningsstoffer er helt og aldeles udelukket.

 

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer