Junior Kødpølse

Pålækker Junior Mild Kødpølse

100 g

Til Pålækker Junior kødpølse bruger vi magre og fint tilskårne danske grisebove. Dem hakker vi sammen med krydderier som peber, muskat, rosmarin og ingefær. På helt klassisk vis bruger vi kartoffelmel til at give kødpølsen en god og fin konsistens.

For at undgå e-numre anvender vi rene krydderiekstrakter. F.eks. bruger vi paprika og andre røde krydderier for at få den rødlige farve en kødpølse normalt får via nitritsalten.

Ingredienser: Svinekød (80%), kartoffel, vand, kartoffelmel, salt, glukosesirup, løg, SOJAPROTEIN,
tørrede grøntsager, krydderi- og krydderurteekstrakt, druesukker, krydderier.

Per 100 g
Energy 889 KJ/ 214 kcal
Fat 15 g
- of which saturates 5.7 g
Carbohydrates 5.5 g
- of which sugars 0.6 g
Protein 14 g

Pålæg fra Tulip