Lufttørret svinekam

Lufttørret svinekam

med røget paprika , 80 g

Ingredienser: 135g svinekam, salt, røget paprika, sukker, glykosesirup, krydderi, røget salt, glukose, krydderiekstrakt, druesukker, konserveringsmiddel (E250, E252), antioxidant (E301).

Per 100 g
Energy 823 KJ/ 196 kcal
Fat 8 g
- of which saturates 3 g
Carbohydrates 0.5 g
- of which sugars 0.5 g
Protein 31 g

"Vores svinekamme til Pålækker lufttørret svinekam er nøje udvalgt efter en bestemt opskæring. Vi tør salter med en nøje udvalgt blanding af salt og krydderier. Vi tørrer den nænsomt, og sikrer den får den fornødne tid til at modne, inden den er klar til dig! Det tager mindst 4 uger at lave en rigtig god Pålækker lufttørret svinekam."

Bent Dahlgaard

Senior kategoriudvikler, Tulip

BDAH portræt

Pålæg fra Tulip