Lufttørret svinekam

Lufttørret svinekam

med røget paprika , 80 g

Ingredienser: 135g svinekam, salt, røget paprika, sukker, glykosesirup, krydderi, røget salt, glukose, krydderiekstrakt, druesukker, konserveringsmiddel (E250, E252), antioxidant (E301).

Næringsindhold pr. 100g
Energi 823 KJ/ 196 kcal
Fedt 8 g
Mættede fedtsyrer 3 g
Kulhydrater 0,5 g
Sukkerarter 0,5 g
Protein 31 g
Salt 4,8 g

"Vores svinekamme til Pålækker lufttørret svinekam er nøje udvalgt efter en bestemt opskæring. Vi tør salter med en nøje udvalgt blanding af salt og krydderier. Vi tørrer den nænsomt, og sikrer den får den fornødne tid til at modne, inden den er klar til dig! Det tager mindst 4 uger at lave en rigtig god Pålækker lufttørret svinekam."

Bent Dahlgaard

Senior kategoriudvikler, Tulip

BDAH_frit.jpg

Pålæg fra TULIP

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer