FRILANDSGRIS® Middagskødboller

FRILANDSGRIS® Middagskødboller

Ideelle til boller i karry - med dansk kød fra FRILANDSGRIS®, 400 g

Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er lavet af kød fra FRILANDSGRIS®, som har levet et liv med krølle på halen og adgang til frisk luft. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller både ser og smager som hjemmelavede kødboller. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er særdeles velegnede til boller i karry, som er en favorit i mange danske hjem. Køb eller lav din yndlingskarrysovs, tilsæt de optøede kødboller, så de varmes i sovsen, og servér retten med ris og evt. lidt gnavegrønt. Nemt, hurtigt og lækkert.

Ingredienser: Grise- og oksekød (61%), vand, økologiske ÆGGEHVIDER, kartoffelmel, løg, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), HVEDEMEL, salt, hvid peber.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 770 kJ / 185 kcal
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 5 g
Kulhydrater 7 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 10 g
Salt 1,5 g

"Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er lavet til dig, der har brug for en hjælpende hånd til at lave et nemt og velsmagende måltid med god samvittighed. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller findes på frost og er derfor perfekte at opbevare i fryseren, så de hurtigt kan tøes op og bruges. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller kan også bruges i en Italian Meatball Sandwich, som du kan finde inspiration til i vores opskrifter. "

Mona Mi Vandborg

Category Manager, Marketing

MOMVA portræt

Frikadeller fra Tulip