FRILANDSGRIS® Middagskødboller

FRILANDSGRIS® Middagskødboller

Ideelle til boller i karry - med dansk kød fra FRILANDSGRIS®, 400 g

Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er lavet af kød fra FRILANDSGRIS®, som har levet et liv med krølle på halen og adgang til frisk luft. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller både ser og smager som hjemmelavede kødboller. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er særdeles velegnede til boller i karry, som er en favorit i mange danske hjem. Køb eller lav din yndlingskarrysovs, tilsæt de optøede kødboller, så de varmes i sovsen, og servér retten med ris og evt. lidt gnavegrønt. Nemt, hurtigt og lækkert.

Ingredienser: Grise- og oksekød (61%), vand, økologiske ÆGGEHVIDER, kartoffelmel, løg, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), HVEDEMEL, salt, hvid peber.

Næringsindhold pr. 100g
Energi 770 KJ/ 185 kcal
Fedt 13 g
Mættede fedtsyrer 5 g
Kulhydrater 7 g
Sukkerarter 0 g
Protein 10 g
Salt 1,5 g

"Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er lavet til dig, der har brug for en hjælpende hånd til at lave et nemt og velsmagende måltid med god samvittighed. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller findes på frost og er derfor perfekte at opbevare i fryseren, så de hurtigt kan tøes op og bruges. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller kan også bruges i en Italian Meatball Sandwich, som du kan finde inspiration til i vores opskrifter. "

Mona Mi Vandborg

Category Manager, Marketing

MOMVA.JPG

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer