Toastmed ekstra bacon, hertil gratinerede bagte tomater med ost

Toastmed ekstra bacon, hertil gratinerede bagte tomater med ost

Ingredients, 4 persons

  • 4 stk. Tulip Toast m Kylling/bacon
  • 200 g Gruyere, 45+
  • 0.5 pk. Tulip Tørsaltet bacon
  • 4 stk. Tomat
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 2 spsk. Honning
  • 2 spsk. Hvid balsamico
  • 2 stilk Frisk timian
  • 1 tsk. Havsalt
  • 1 tsk. Sort peber

Procedure

Steg skiver af bacon til det er sprødt.

Steg toast med kylling og bacon på pande i smør eller ovn efter forskriften.

Halver tomater og kom dem i et ovnfast fad.

Fordel oliven olie, flydende honning, lys balsamico over tomaterne.

Kom krydderurter på og krydr med salt og kværnet sort peber.

Giv tomaterne 25 min. i ovn ved 180 grader. 

Riv ekstra ost på toast og steg dem i 10-12 min. ved 200 grader til osten er smeltet. Hold øje.

Anret toast med kylling og bacon og ekstra ost med et stykke bacon, 2 bagte tomater og pynt med timian.