Turkey Roast med "Sunday Roast Potatoes" og bearnaisesauce

Turkey Roast med "Sunday Roast Potatoes" og bearnaisesauce

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,25 bdt. kruset (frisee) salat
  • 600 g små kartofler med skræl
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. paprika
  • 2 tsk. salt
  • 1 æg
  • 5 æggeblommer
  • 1 spsk. vand
  • 1 spsk. citronsaft
  • 250 g smør
  • 2 spsk. estragon
  • 2 spsk. skalotteløg
  • 1 tsk. sort peber

Fremgangsmåde

Pulled Turkey tilberedes efter anvisning på emballagen. Gem 1/3 af stegeskyen til bearnaisen.
Skrub og skær de største kartofler over på langs.
Kog i spilkogende saltet vand i 5 min. og sigt kogevandet fra.
Vend kartoflerne i olie, salt og paprika imens de stadig damper.
Fordel i en lille bradepande og steges i ovnen ved 180 °C i 10 min. og de sidste 5 min. ved 230 °C.
Pisk æg, vand, citron og salt let luftigt i en gryde over vandbad. Pas på det ikke koger! Pisk herefter det lune smeltede smør i gradvist.
Afslut med friskhakkede urter, løg og friskkværnet peber
Smag til med lidt stegesky.

Server Pulled Turkey med Sunday Roast Potatoes vendt med frisée salat. Dertil bearnaisesauce.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.