Pulled chicken i karry Ristaffel med nemt og lækkert tilbehør

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled chicken i karry Ristaffel med nemt og lækkert tilbehør

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Pulled Chicken
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dl vand
  • 300 g gulerødder skåret i skiver
  • 2 røde peberfrugter skåret i strimler
  • Neutral olie
  • 1 spsk. karry
  • 130 g sukkerærter
  • 1 dl kokosmel
  • 2 dl rosiner
  • 80 g grofthakkede ristede cashewnødder
  • Frisk koriander
Tilbehør
  • 240 g jasmin ris, koges
  • Evt. naan brød
Print opskrift

I denne opskrift laver vi en nem og velsmagende pulled chicken i karry, bedre kendt som ristaffel. I retten tilsætter vi vores langtidsstegte pulled chicken til en smagfuld karrysovs på kokosmælk, og så serverer vi den med klassisk tilbehør til ristaffel; kokosmel, rosiner og ristede peanuts. Med de mange forskellige toppings kan hvert familiemedlem lave deres helt egen ristaffel – en favorit for både store og små!

 


Sådan tilbereder du retten

  • Fordel Pulled Chicken stykkerne (med skyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse. Hæld kokosmælk samt vand ved. Steg kødet i 30 minutter ved 200°C i en almindelig ovn.
  • Tag kødet op, og hold det lunt. Hæld væden fra fadet ned i en gryde. Giv saucen et opkog, og lad den koge lidt ind - jævn evt. med maizena jævner.
  • Rist kokosmel gyldent på en tør pande.
  • Rist gulerødder og peberfrugter i olie i en dyb pande. Tilsæt karry og rist til det begynder at dufte af karry - vend til sidst sukkerærterne i.
  • Hæld saucen fra gryden over i panden, og lad det hele simre i ca. 2 minutter.
  • Træk kyllingekødet fra hinanden med to gafler, drys med frisk koriander, og anret det, som ønsket.
  • Servér med karrysauce, kogte ris, rosiner, cashewnødder og ristet kokosmel.
  • Velbekomme!

Se opskriften som video her


Tips

Hvad er pulled chicken lavet af?

Vores pulled chicken er lavet af kyllingebryst, som er tilsat mange udvalgte krydderier. Derefter tilberedes kyllingebrystet ved en lav temperatur i lang tid, som er med til at sikre et mørt og saftigt stykke kød. Faktisk så mørt, at det kan rives fra hinanden med et par gafler!

Læs mere om vores pulled chicken

Pulled chicken sandwich

Har du pulled chicken til overs eller mangler du inspiration til frokosten? Vi foreslår en lækker grillet sandwich med pulled chicken og hjemmelavet karrydressing. Du kan selvfølgelig tilføje lige det, du godt kan lide, men du går aldrig galt i byen med sprødstegt bacon og lidt frisk salat.

Prøv vores pulled chicken sandwich

 

Pulled Chicken

Pulled Chicken

Mør og saftig ret af langtidstilberedt kyllingebryst. Tulip Slow Cooked Pulled Chicken, klar til ovn og grill

Oplev den nye smags sensation Tulip Slow Cooked Pulled Chicken. Vores pulled chicken er omhyggeligt krydret med specielt udvalgte krydderier og langtidstilberedt ved lav temperatur. På grund af langtidstilberedningen skal kødet kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen, og så har du dig en saftig og mør portion kylling, der kan trevles fra hinanden med to gafler. Uanset om det er hverdag eller weekend, er Tulip Slow Cooked Pulled Chicken en hurtig genvej til nemme og velsmagende retter.

Se produkt