Spareribsmed tortilla wraps, guacamole og salsa

Spareribsmed tortilla wraps, guacamole og salsa

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 2 avocadoer
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 0,5 citron
  • 1 spsk. salt
  • 4 majskolber
  • 20 cherrytomater
  • 0,5 frisk chilipeber
  • 1 romainesalat
  • 6 mexikanske pandekager (tortillas)
  • 40 marinerede hvidløg
  • 8 spsk. salsa

Fremgangsmåde

Spareribs tilberedes efter anvisning på emballagen.

Mos avocadokødet med en gaffel og vend det med cremefraiche, knust hvidløg, citronsaft, og salt.

Kog majsene 3 min. i saltet vand. Sigt vandet fra og læg majsene på grillen i ca. 5 min.

Læg majsene på et skærebræt og skær dem fra kolben i store flager.

Halver cherrytomaterne, hak chilien. Snit salaten i strimler.

Grill hurtigt brødene af på grillen og smør guacamole på. Fordel det øvrige grønt herpå og rul brødene.

Skær rullerne i passende størrelse og servér dem med salsa og de grillede spareribs.

Spareribs

Spareribs

Spareribs er grillentusiastens yndling og enhver grillmester har sin egen foretrukne marinade og tilberedningsmåde. Tulip Spareribs er kødfulde kamben skåret ”the american way” i hele stykker, der gør dem nemme at håndtere på grillen eller i ovnen - de skæres i portionsstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er Slow Cooked, så det super møre saftige kød nemt slipper benene. Tulip Spareribs er færdigtilberedt og skal kun have 25 minutter på grillen eller i ovnen før de er klar til servering. Den vedlagte marinade er vores favorit, men du kan naturligvis også bruge din egen – velbekomme!