Slow Cooked Mørbrad med BBQ-marinade, grillet grønt, halloumi ost og tzatziki

Slow Cooked Mørbrad med BBQ-marinade, grillet grønt, halloumi ost og tzatziki

Ingredients, 4 persons

  • 1.5 dl. Tomatketchup
  • 1.5 dl. Brun farin
  • 0.5 tsk. Tørrede chiliflager
  • 0.5 spsk. Æbleeddike
  • 1 tsk. Paprika
  • 1 knsp. Bordsalt
  • 1 knsp. Sort peber
  • 800 g Tulip Slow Cooked Mørbrad
  • 1 stk. Squash
  • 500 g Cherrytomater
  • 250 g Halloumi ost
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 400 g Tzatziki
  • 4 stk. Pitabrød

Procedure

Rør ketchup, brun farin, tørrede chiliflager, æbleeddike, stødt paprika sammen til BBQ-marinaden, og smag til med salt og friskkværnet peber. 

Fordel mørbradstykkerne (med stegeskyen fra emballagen) i et ovnfast fad eller grillbakke, der passer til kødets størrelse. 

Tilbered på grillen ved indirekte varme i 25-30 min. eller i forvarmet ovn ved 180 °C i ca. 25 min. Smør stykkerne grundigt ind i BBQ-marinaden, og varm i yderligere 5 min. 

Pensl squashskiver, cherrytomater og halloumi ost med olivenolie. Grill grøntsagerne og osten på en brandvarm grillpande eller grill i få minutter.  

Skær kødet i skiver, og anret med grillet grønt, ost og tzatziki. Server med grillet pitabrød. 

Slow cooked Mørbrad

Slow Cooked Mørbrad

Mørbrad er en klassiker i mange danske hjem. Tulip Slow Cooked Mørbrad garanterer en altid saftig og mør smagsoplevelse - og en hjælpende hånd i hverdagen, eller når grill-vejret spiller. Tulip Slow Cooked Mørbrad er afpudset og sous vide stegt, så al saft og kraft bibeholdes. Mørbraden er mildt krydret med bl.a. paprika og tomat, som giver smag til den naturligt forekommende stegesky, der følger med kødet. Skyen kan bruges til en delikat lys paprikasauce ved blot at tilsætte fløde eller cremefine direkte i et ovnfast fad sammen med mørbraden og skyen. Tulip Slow Cooked Mørbrad er færdigtilberedt og skal bare have ca. 25-30 minutter på grillen eller i ovnen, før kødet er klar til servering. Nemt og lækkert både til hverdag og weekend!