Salad verde

med Pulled Turkey

Ingredienser, 0 personer

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 1 dl. Olivenolie
  • 0,5 dl. Vand
  • 10 stk. Mandel, rå
  • 1 fed Hvidløg
  • 0,5 bdt. Friske koriander blade
  • 6 stilk Bredbladet persille
  • 10 g Ingefær rod
  • 6 stilk Mynte
  • 1 stk. Lime
  • 2 spsk. Havsalt
  • 1 tsk. Hvidt sukker
  • 400 g Spinat
  • 150 g Feldsalat
  • 3 stk. Grøn peberfrugt
  • 1 stk. Baguette

Fremgangsmåde

Tilbered pulled turkey efter anvisning på emballagen - eller serveres kold. Om du vælger den kolde eller varme variant behøver du blot at trevle det saftige kød med 2 gafler.

Hæld olivenolie, vand, mandler, hvidløg, koriander, persille, ingefær, mynte, limesaft og skal, salt og sukker i en blender/foodprocessor og blend marinaden sammen.

Skyl spinat og feldsalat og sigt grundigt. Skær grøn peber i aflange, tynde stave. Vend det med trevlet pulled turkey og halvdelen af dressingen.

Server salaten sammen med brød og dressing.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her