Pulled Turkey pita med corn & mushrooms

Pulled Turkey pita med corn & mushrooms

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 6 pitabrød
  • 1 pk. Tulip Pulled Pork
CORN & MUSHROOMS
  • 3 dl frosne majs
  • 150 g blandede svampe
  • 150 g marksvampe
  • 1 bdt. bredbladet persille
  • Olie
DRESSING
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 1 spsk. sennep
  • 1 spsk. vand
  • 1 tsk. sukker
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Pulled Turkey tilberedes efter anvisning på emballagen.

CORN & MUSHROOMS:
Rens og skær svampene i kvarte. Steg majs på en tør hed stegepande under omrøring i 2-3 min.
Tilsæt lidt olie og herefter svampe, salt og steg yderligere et par minutter.
Lad blandingen køle let af.

DRESSING:
Rør dressingen med olivenolie, æbleeddike, sennep, vand, sukker, salt og peber og vend den sammen med svampe-/majsblandingen og persille.

SERVERING:
Opvarm pitabrødene og flæk på midten.
Trevl Pulled Turkey med 2 gafler og anret sammen med corn & mushrooms i de lune pitabrød.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.