Pulled Turkey pita med corn & mushrooms

Pulled Turkey pita med corn & mushrooms

Ingredients, 4 persons

  • 6 stk. Pitabrød
  • 1 pk. Tulip Pulled Pork
  • 3 dl. Frosne majs
  • 150 g Blandede svampe
  • 150 g Marksvampe
  • 1 stk. Bredbladet persille
  • 1 spsk. Olivenolie

Procedure

Pulled Turkey tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Rens og skær svampene i kvarte. Steg majs på en tør hed stegepande under omrøring i 2-3 min.

Tilsæt lidt olie og herefter svampe, salt og steg yderligere et par minutter.

Lad blandingen køle let af. Rør dressingen med følgende 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. æbleeddike, 1 spsk. sennep, 1 spsk. vand, 1 tsk. sukker, salt og peber og vend den sammen med svampe-/majsblandingen og persille.

Opvarm pitabrødene og flæk på midten. Trevl Pulled Turkey med 2 gafler og anret sammen med Corn ooms i de lune pitabrød.



Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.