Pulled Porkasiatisk wokret

Pulled Porkasiatisk wokret

Ingredients, 4 persons

  • 2 pk. Pulled pork
  • 300 g Æg- eller risnudler
  • 250 g Grønne asparges
  • 250 g Marksvampe
  • 2 spsk. Sesam- eller jordnøddeolie
  • 4 Forårsløg
  • 1 fed Hvidløg
  • 2 dl Peanuts
  • Sur-sød chilisauce

Procedure

Tilbered Pulled Pork efter anvisning på emballagen.

Nudlerne koges som angivet på emballagen.

Bryd asparges ved roden og grill kort sammen med rensede marksvampe på en hed grillpande.

Rist de snittede forårsløg og revet hvidløg kort af i olie i wokken. Tilsæt snittede asparges, svampe, peanuts, Pulled Pork og nudler.

Sur-sød chilisauce og nødder kan tilsættes efter smag.

Slow cooked

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill. Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork. Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!