Pulled Chicken clubsandwichmed karrydressing

Pulled Chicken clubsandwichmed karrydressing

Ingredients, 4 persons

  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pulled Chicken
  • 8 skiver Tulip Tørsaltet Bacon
  • 8 skiver Groft sandwichbrød
  • 2 Tomater skåret i skiver
  • 8 blade Hjertesalat
Karrydressing
  • 1 Finthakket skalotteløg
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Karry
  • 0.5 tsk. Stødt koriander
  • 3 spsk. Græsk yoghurt 2%
  • 3 spsk. God mayonnaise
  • 1 tsk. Akaciehonning
  • Salt og kværnet peber
Tilbehør
  • Frisk brøndkarse

Procedure

For at lave karrydressingen, start med at stege løget ved medium varme i olien, til det bliver blankt. Tilsæt karry og koriander, og rist det, til det begynder at dufte af karry. Lad karryblandingen køle en anelse af. Bland karryblandingen med yoghurt, mayonnaise og honning. Smag til med salt og peber.

Pulled Chicken og den tilhørende sky kommes i et fad, der passer til kødets størrelse. Tilbered i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25 minutter, og hold den efterfølgende lun.

Fordel bacon på en bradepande med bagepapir i bunden, og rist det sprødt i ovnen ved 200°C i ca. 10-12 minutter.

Rist eller grill sandwichbrødene, og smør dem med karrydressingen.

Fordel salatbladene på 4 stykker grillet brød.

Riv det lune Pulled Chicken kød fra hinanden med to gafler, og fordel kødet oven på salaten. Top sandwichen med tomater, sprødt bacon, og drys med brøndkarse. Læg brød på toppen, og servér.

Find mere inspiration og flere opskrifter her

Produkter