Pork Chop naanbrød med ”Sweet Corn & Bacon Salad”

Pork Chop naanbrød med ”Sweet Corn & Bacon Salad”

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Indisk naanbrød
  • 75 g Bacon i tern
  • 150 g Majs på dåse
  • 25 g Smør, saltet
  • 1 stk. Løg
  • 100 g Bøgehatte
  • 100 g Blandede svampe
  • 100 g Cheddar 50+
  • 1 spsk. Rosmarin
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pork Chop

Fremgangsmåde

Pork Chop tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Lad smørret bruse op på en stegepande og tilsæt under omrøring bacon og steg i et par minutter.

Tilsæt nu hakket løg, majs og bøgehatte og steg yderligere 5 min. Smag til med salt, peber og rosmarin.

Fordel fyldet på 4 Naanbrød og strø med cheddar. Bag i ovnen ved 230 °C. i 5 min.

Tag brødene ud af ovnen og anret med tynde skiver af tilberedt Pork Chop.