Pork Chop

med sweet potato mash og grillede portobello svampe

Ingredienser, 4 personer

  • 3 stk. Sød kartoffel
  • 75 g Smør, saltet
  • 1 spsk. Grov sennep
  • 4 stk. Portobello svampe
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Tørret timian
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pork Chop

Fremgangsmåde

Pork Chop tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Bag kartoflerne med skrællen på ca. 1 time ved 180 °C til de er bløde. Skrab ”kødet” fri af skrællen og mos med smørret. Smag til med salt, peber og grov sennep.

Rens svampene og skær dem i skiver af cirka 1 cm tykkelse. Vend dem i olie og grill dem 2 min. på hver side. Smag til med salt og peber.

Server Pork Chop med Sweet Potato Mash og grillede Portobello svampe drysset med timianblade.

Pork Chop

Pork Chop

Texas Style

Tulip Pork Chop er mad for dem som elsker spicy foods. Skåret som en ekstra tyk kotelet af kamstegen og velkrydret med sydstaternes kendte barbecue, inden den nænsomt slowcookes til det perfekte møre og saftige resultat. Chipotle chili marinaden sætter ekstra trumf på smagen og skal doseres efter behov.
Pork Chop er klar på 25 minutter på grillen og skæres i passende skiver inden servering. Find inspiration til lækre serveringer på www.slowcooked.dk

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her