Pork Chop med sweet potato mash og grillede portobello svampe

Pork Chop med sweet potato mash og grillede portobello svampe

Ingredients, 4 persons

  • 3 stk. Sød kartoffel
  • 75 g Smør, saltet
  • 1 spsk. Grov sennep
  • 4 stk. Portobello svampe
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Tørret timian
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pork Chop

Procedure

Pork Chop tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Bag kartoflerne med skrællen på ca. 1 time ved 180 °C til de er bløde. Skrab ”kødet” fri af skrællen og mos med smørret. Smag til med salt, peber og grov sennep.

Rens svampene og skær dem i skiver af cirka 1 cm tykkelse. Vend dem i olie og grill dem 2 min. på hver side. Smag til med salt og peber.

Server Pork Chop med Sweet Potato Mash og grillede Portobello svampe drysset med timianblade.