Pork Chop med mango-/nudelsalat

Pork Chop med mango-/nudelsalat

Ingredients, 4 persons

  • 1 pk. Nudler af hvedemel (ægnudler)
  • 4 stk. Forårsløg
  • 1 stk. Frisk chilipeber
  • 2 spsk. Sesamfrø
  • 1 stk. Mangofrugt
  • 2 spsk. Sesamolie
  • 2 spsk. Sojasauce
  • 1 stk. Lime
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pork Chop

Procedure

Pork Chop tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Snit forårsløg og hak chilien fint. Rist evt. sesamfrøene gyldne.

Befri mangoen for skal og skær ”kødet” i lange tændstikker.

Kog ægnudler efter anvisning på emballagen, sigt og køl i koldt vand.

Vend med de øvrige ingredienser og smag til med limesaft og soya.

Server mango-/nudelsalat med tern af Pork Chop drysset henover.