Pork Brisket

med grøn salat og linser

Ingredienser, 4 pers.

  • 2 spsk. Hovedsalat
  • 2 dl. Grønne ærter
  • 3 dl. Røde linser
  • 1 stk. Rødløg
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 0,5 spsk. Æbleeddike
  • 1 spsk. Dijonsennep
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pork Brisket
  • 1 spsk. Revet parmesan

Fremgangsmåde

Pork Brisket tilberedes efter anvisning på emballagen.

Pisk olivenolie, eddike og sennep sammen. Smag til med salt og peber.

Kog linser efter anvisning på emballagen. Pil og hak rødløg fint.

Pil de yderste blade af salaten, skær i mundrette stykker og skyl godt.

Vend linser, rødløg, ærter, salat og lidt af dressingen sammen. 

Skær Pork Brisket i tynde skiver og server med salat og høvlet parmesan.

Pork Brisket

Pork Brisket

St. Louis Style

Tulip Pork Brisket er grillmad for madelskere. Mørt og saftigt svinebryst delikat krydret med smagen af sydstaterne og nænsomt Slow Cooked for det perfekte resultat. Hickory smoke marinaden komplementerer grillsmagen helt perfekt og skaber et resultat, som de fleste må overgive sig til.
Pork Brisket er klar på 30 minutter på grillen og skæres i passende skiver inden servering. Find inspiration til lækre serveringer på www.slowcooked.dk

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her