Pork Brisket med grøn salat og linser

Pork Brisket med grøn salat og linser

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. Hovedsalat
  • 2 dl. Grønne ærter
  • 3 dl. Røde linser
  • 1 stk. Rødløg
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 0,5 spsk. Æbleeddike
  • 1 spsk. Dijonsennep
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pork Brisket
  • 1 spsk. Revet parmesan

Fremgangsmåde

Pork Brisket tilberedes efter anvisning på emballagen.

Pisk olivenolie, eddike og sennep sammen. Smag til med salt og peber.

Kog linser efter anvisning på emballagen. Pil og hak rødløg fint.

Pil de yderste blade af salaten, skær i mundrette stykker og skyl godt. 

Vend linser, rødløg, ærter, salat og lidt af dressingen sammen. 

Skær Pork Brisket i tynde skiver og server med salat og høvlet parmesan.