Pork Brisket med grillede ostegratinerede spidskål

Pork Brisket med grillede ostegratinerede spidskål

Ingredients, 4 persons

  • 2 Spidskål
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pork Brisket
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 100 g Cheddar 50+
  • 2 spsk. Purløg
  • 1 Surdejsbrød

Procedure

Pork Brisket tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Fjern de yderste blade af spidskålen og skær i halve eller kvarte både.

Pensl med olivenolie og grill dem gyldne ved middel varme 2-3 min. på hver side. Læg kålen med skærefladen opad og drys med lidt salt og revet cheddar.

Gratiner 3 min. i ovnen ved 225 °C.

Pensl brødskiver med olivenolie og grill dem sprøde cirka 2 min. på hver side.

Server Pork Brisket med gratinerede spidskål drysset med purløg og dertil grillet brød.