Pork Brisket burger med karamelliserede løg

Pork Brisket burger med karamelliserede løg

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 stk. Løg
  • 25 g Smør, saltet
  • 4 stk. Burgerbolle
  • 2 stk. Tomat
  • 1 stk. Kruset (frisee) salat
  • 4 spsk. Mayonnaise
  • 4 spsk. Dijonsennep
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pork Brisket

Fremgangsmåde

Pork Brisket tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Pil og skær løget i ringe. Brus smørret op på en pande. Kom løg og en lille smule salt på. 

Sænk varmen og lad løgene karamellisere ved svag/middel varme ca. 30 minutter til de er gyldne. Smag til med salt og peber.

Skyl og pluk salaten. Tomater skylles og skæres i skiver. Varm burgerbollerne efter anvisning på emballage og del. 

Smør overbollen med mayonnaise og underbollen med sennep. Kom salat på underbollen og 1-2 skiver Pork Brisket. 

Top med karamelliserede løg og 2 skiver tomat. Saml og luk burgerne og server.