Pork Brisket burger

med karamelliserede løg

Ingredienser, 4 personer

  • 2 stk. Løg
  • 25 g Smør, saltet
  • 4 stk. Burgerbolle
  • 2 stk. Tomat
  • 1 stk. Kruset (frisee) salat
  • 4 spsk. Mayonnaise
  • 4 spsk. Dijonsennep
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pork Brisket

Fremgangsmåde

Pork Brisket tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Pil og skær løget i ringe. Brus smørret op på en pande. Kom løg og en lille smule salt på. 

Sænk varmen og lad løgene karamellisere ved svag/middel varme ca. 30 minutter til de er gyldne. Smag til med salt og peber.

Skyl og pluk salaten. Tomater skylles og skæres i skiver. Varm burgerbollerne efter anvisning på emballage og del. 

Smør overbollen med mayonnaise og underbollen med sennep. Kom salat på underbollen og 1-2 skiver Pork Brisket. 

Top med karamelliserede løg og 2 skiver tomat. Saml og luk burgerne og server.

Pork Brisket

Pork Brisket

St. Louis Style

Tulip Pork Brisket er grillmad for madelskere. Mørt og saftigt svinebryst delikat krydret med smagen af sydstaterne og nænsomt Slow Cooked for det perfekte resultat. Hickory smoke marinaden komplementerer grillsmagen helt perfekt og skaber et resultat, som de fleste må overgive sig til.
Pork Brisket er klar på 30 minutter på grillen og skæres i passende skiver inden servering. Find inspiration til lækre serveringer på www.slowcooked.dk

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her