Pork Brisket burger med karamelliserede løg

Pork Brisket burger med karamelliserede løg

Ingredienser, 4 personer

  • 2 stk. Løg
  • 25 g Smør, saltet
  • 4 stk. Burgerbolle
  • 2 stk. Tomat
  • 1 stk. Kruset (frisee) salat
  • 4 spsk. Mayonnaise
  • 4 spsk. Dijonsennep
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pork Brisket

Fremgangsmåde

Pork Brisket tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Pil og skær løget i ringe. Brus smørret op på en pande. Kom løg og en lille smule salt på. 

Sænk varmen og lad løgene karamellisere ved svag/middel varme ca. 30 minutter til de er gyldne. Smag til med salt og peber.

Skyl og pluk salaten. Tomater skylles og skæres i skiver. Varm burgerbollerne efter anvisning på emballage og del. 

Smør overbollen med mayonnaise og underbollen med sennep. Kom salat på underbollen og 1-2 skiver Pork Brisket. 

Top med karamelliserede løg og 2 skiver tomat. Saml og luk burgerne og server.

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer