Nacho chips

med Pulled Pork

Ingredienser, 4 personer

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 1 ps. Tacochips
  • 2 dl. Revet ost
  • 1,5 L. Tacosauce
  • 5 stk. Icebergsalat
  • 100 g Majs på dåse
  • 2 stk. Rødløg
  • 2 stk. Avocado
  • 2 stk. Tomat
  • 1 stk. Lime
  • 1 dl. Creme fraiche 18 %

Fremgangsmåde


Tilbered Pulled Pork efter pakkens anvisninger.
Træk kødet fra hinanden med to gafler.
Fordel nacho chips tæt i et ildfast fad og drys med revet ost henover.
Fordel Pulled Pork jævnt over fadet.
Bages i ovnen i ca 10-15 minutter. ved 225 ° C.
Tag fadet ud af ovnen. Tilsæt hakket løg, hakket salat og majs.
Serveres med taco sauce og guacamole.

Guacamole
Skræl og mos avocado.
Skyld tomater og skræl løg.
Hak tomater og løg.
Bland avocado, tomat, rødløg og creme fraiche.
Tryk saften af 1 lime ned i blandingen.
Krydr med salt og peber.

Slow cooked

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill. Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork. Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!