Mexicanske wrapsmed Pulled Pork, guacamole og tomat

Mexicanske wrapsmed Pulled Pork, guacamole og tomat

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 100 g Blandet spæde salater
  • 250 g Cherrytomater
  • 2 stk. Avocado
  • 2 spsk. Creme fraiche
  • 0,5 fed Hvidløg
  • 0,5 Lime
  • 1 knsp. Spidskommen
  • 4 Fuldkornstortillas

Fremgangsmåde

Pulled Pork tilberedes efter anvisning på emballagen.

Skyl salat og tomater. Skær tomater i halve eller kvarte.

Befri avokado for skal og sten og mos med en gaffel. Tilsæt creme fraiche og revet hvidløg og bland ingredienserne sammen til guacamole. Smag evt. til med limesaft og spidskommen.

Lun tortilla brødet.

Fordel guacamole, salat, tomat og pulled pork herpå og rul sammen til en lækker wrap.

Slow cooked

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill. Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork. Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!