Mexi burritos

med Pulled Pork, mango og bananrelish

Ingredienser, 4 personer

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 1 stk. Mangofrugt
  • 0,5 stk. Banan
  • 1 stk. Rødløg
  • 1,5 spsk. Appelsinmarmelade
  • 0,5 stk. Lime
  • 2 spsk. Persille
  • 0,25 stk. Icebergsalat
  • 4 stk. Mexikansk pandekage (tortilla)

Fremgangsmåde

Tilbered pulled pork efter anvisning på pakken.

Skræl mangoen, fjern stenen og skær den i små tern.

Skræl banan og skær den i små tern.

Pil og hak rødløg fint.

Bland mango, banan, rødløg, apppelsinmarmelade, limesaft og hakket persille i en skål.

Skyl salaten og skær den i fine strimler.

Lun pandekagen efter anvisningen på emballagen.

Fordel relishen, pulled pork og salat på pandekagen og fold den sammen.

Slow cooked

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill. Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork. Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!