Grillet sandwich med Filet Steak

Grillet sandwich med Filet Steak

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk. Surdejsbrød
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 stk. Frisk chilipeber
  • 2 stk. Avocado
  • 1 pk. Feldsalat
  • 1 spsk. Mayonnaise
  • 1 ps. Grove kartoffelchips
  • 1 ps. Sour cream chips
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Filet Steak

Fremgangsmåde

Filet Steak tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Skær chilien i tynde skiver. Halvér avokado og fjern sten og skræl.

Skær i tynde skiver. Skyl og tør salaten godt.

Pensl begge sider af brødskiverne med olivenolie og grill dem cirka 2 min. på hver side.

Smør 4 skiver brød med mayonnaise eller tomatsalsa. Kom salat, lidt kartoffelchips og avokado på.

Top med skiver af Filet Steak og chili efter temperament og læg ”låget” på. 

Server de grillede sandwich med de resterende chips.