Flaming pulled turkey

med bagte rodfrugter og tomatsalsa eller rødvinsharissa

Ingredienser, 4 personer

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g Pastinak
  • 250 g Persillerod
  • 250 g Gulerod
  • 2 tsk. Havsalt
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 stk. Fennikelknold
  • 4 stilk Frisk timian
  • 2 dl. Tacosauce

Fremgangsmåde

Pulled Turkey tilberedes efter anvisning på emballagen.

Skræl rødder og skær i grove stave. Koges i rigelig og saltet vand 4-5 min.

Hæld vandet fra rødderne og lad dem afdampe kort inden de vendes med olie og salt. Bages 10 min. i ovnen ved 225º C.

Fennikel skylles og skæres i 8 dele.

Tag rødderne ud af ovnen, vend fennikel i og bag yderligere 5 min.

Server de lune rodfrugter med et drys frisk timian, sammen med Pulled Turkey og tomatsalsa (tacosauce).

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.