Filet Steak med bulgur, jordbær og melon

Filet Steak med bulgur, jordbær og melon

Ingredients, 4 persons

  • 3 dl. Bulgur
  • 1 stk. Honningmelon
  • 12 stk. Jordbær
  • 3 stk. Forårsløg
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 dl. Mynte
  • 4 spsk. Olivenolie
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Filet Steak

Procedure

Filet Steak tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Bulgur koges efter anvisning på emballage og afkøles. Rør olivenolie og finthakket hvidløg sammen.

Halvér melon og fjern kerner og skal, og skær i mundrette stykker. Vask jordbær og halver og hak forårsløg fint.

Vend melon sammen med bulgur, jordbær, forårsløg, mynte og hvidløgsolien.

Smag til med salt og peber.

Server den friske bulgursalat med tykke skiver af Filet Steak.