Filet Steak med bønne-/fetasalat

Filet Steak med bønne-/fetasalat

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 ds. Kikærter i vand
  • 1 ds. Kidneybønner i saltlage
  • 400 g Grønne bønner
  • 2 dl. Bredbladet persille
  • 15 stk. Grønne oliven uden sten
  • 15 stk. Sorte oliven uden sten
  • 200 g Feta 40+
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Filet Steak

Fremgangsmåde

Filet Steak tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Skyl kikærter og kidneybønner. Kog de grønne bønner i letsaltet vand 2-3 min.

Hæld vandet fra og vend dem med kikærter, kidneybønner, plukkede blade af persille, oliven og olie.

Smag til med salt og peber og bryd feta i små bidder ud over.

Server Filet Steak skåret i skiver sammen med den lækre salat.