Filet Steak

bønne-/fetasalat

Ingredienser, 4 pers.

  • 1 ds. Kikærter i vand
  • 1 ds. Kidneybønner i saltlage
  • 400 g Grønne bønner
  • 2 dl. Bredbladet persille
  • 15 stk. Grønne oliven uden sten
  • 15 stk. Sorte oliven uden sten
  • 200 g Feta 40+
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Filet Steak

Fremgangsmåde

Filet Steak tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Skyl kikærter og kidneybønner. Kog de grønne bønner i letsaltet vand 2-3 min.

Hæld vandet fra og vend dem med kikærter, kidneybønner, plukkede blade af persille, oliven og olie.

Smag til med salt og peber og bryd feta i små bidder ud over.

Server Filet Steak skåret i skiver sammen med den lækre salat.

Filet Steak

Filet Steak

Lousiana Style

Tulip Filet Steak er den perfekte steg til familien. Skåret af svinefilet og mildt krydret, så den passer til både børn og voksne. Nænsomt slowcooked, så stegen er mør og saftig og perfekt at skære i delikate skiver. Den milde barbecue marinader fuldender smagen.
Pork Filet Steak er klar på 25 minutter på grillen og skæres i passende skiver inden servering. Find inspiration til lækre serveringer på www.slowcooked.dk

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her