Cæsarsalat

med Pulled Pork

Ingredienser, 4 personer

  • 400 g Tulip Pulled Pork
  • 1 stk. Pasteuriseret æggeblomme
  • 1 spsk. Havsalt
  • 3 dl. Rapsolie
  • 0,5 stk. Citron
  • 2 stk. Romainesalat
  • 25 stk. Cherrytomater
  • 50 g Parmesan 32+
  • 50 g Hvidløgs croutoner

Fremgangsmåde

Tilbered Pulled pork efter anvisning på emballagen.

Lav aioli ved at blende æggeblommerne med havsalt og hvidløg. Tilsæt langsomt olien og blend ved laveste hastighed. Smages til med citronsaft.

Skær romainesalaten i grove stykker.  

Del cherrytomaterne i 4 og bland stykkerne sammen med salat, parmesan, aioli og pulled pork.

Drys salaten med høvlet parmesan og brød croutoner inden servering.

Slow cooked

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill. Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork. Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her