BourguignonPulled Turkey a la Bourguignon

BourguignonPulled Turkey a la Bourguignon

Ingredients, 4 persons

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 4 stk. Bagekartoffel
  • 100 g Smør, usaltet
  • 1 dl Sødmælk
  • 10 g Hel muskatnød
  • 2 spsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 0.25 bdt. Persille
  • 25 g Smør, saltet
  • 100 g Bacon i skiver, rå
  • 250 g Perleløg
  • 250 g Friske champignon
  • 2 dl Rødvin
  • 1 dl Vand
  • 1 spsk. Majsstivelse
  • 4 stilke Frisk timian

Procedure

Tilbered Pulled Turkey, som beskrevet på emballagen.

Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre tern. Kog kartoflerne godt igennem og hæld vandet fra. Lad kartoffelternene dampe af i 30 sekunder. Pisk smør i gradvist med en håndmikser og tilsæt sødmælk. Smag mosen til med revet muskat, salt og sort peber. Strø med persille.

Sigt stegesky fra pulled turkey og skær i grove tern. Lad smør bruse op i bunden af en gryde. Steg bacon i grove strimler og tilsæt efter 2 min. pillede perleløg og champignon i skiver. Steg ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt vin, stegesky og vand. Lad retten simre ca. 5 min. og tilsæt pulled turkey i tern. Kog yderligere 5 min. og jævn retten.

Server smørpisket mos med pulled turkey a la Bourguignon strøet med frisk timian.