Bagt kartoffel

med Pulled Pork, cremefraiche og rødløg

Ingredienser, 4 personer

  • 4 stk. Bagekartoffel
  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 300 ml Creme fraiche 18 %
  • 1 stk. Rødløg
  • 0,25 bdt. Purløg

Fremgangsmåde

Bag kartoflerne i ovnen ved 180° - 200° C i 1 time.

Tilbered pulled pork efter anvisning på emballagen.

Lav et snit i den bagte kartoffel.

Fyld kartoflen med pulled pork, cremefraiche og hakket rå løg og krydr med hakket purløg.

Tilbered det efter anvisning på pakken.

Slow cooked

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill. Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork. Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!