Wrapmed tulip pålækker kylling, avocado og sprød salat

Wrapmed tulip pålækker kylling, avocado og sprød salat

Ingredients, 1 person

  • 50 g Spidskål
  • 0.5 stk. Avocado
  • 1 spsk. Rød pesto
  • 1 stk. Fuldkornstortillas
  • 40 g Pålækker Kyllingefilet
  • 0.5 tsk. Havsalt
  • 1 knsp. Sort peber
  • 1 tsk. Olivenolie

Procedure

Snit spidskål i fine stimler. Pil avocado og fjern stenen, og skær den i mindre stykker eller skiver.

Smør tomat pesto ud på hele wrappen.

Fordel Tulip pålækker kylling på wrappen, avocado, sprød kål og drys med salt og friskkværnet peber. Dryp med god oliven olie og fold dem sammen.

Bind et stykke snor omkring wrappen og kom servietter med i madpakken.

Sliced pålæg  (2)

Kylling med peberkant

Til Pålækker Kyllingefilet bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer.Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.