Wrap af roastbeefmed rodfrugter, rucola og ølsirup

Wrap af roastbeefmed rodfrugter, rucola og ølsirup

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g gulerod
  • 100 g persillerod
  • 1 spsk. smør
  • 1 tsk. havsalt
  • 4 knsp. sort peber
  • 1 dl mørkt hvidtøl
  • 0,5 dl æblesirup
  • 70 g Pålækker Roastbeef
  • 20 g rucolasalat
  • 1 baguette

Fremgangsmåde

Skær rodfrugterne i lange smalle stave og steg dem ca. 10 min. i smør, så de er møre men stadig har bid. Krydr med salt og peber.

Kog hvidtøl og æblesirup ind til konsistensen er som tynd sirup, ca. 0,75 dl.

Fordel rodfrugterne på roastbeefskiverne, drys med rucola og rul kødet om fyldet.

Dryp med ølsirup og servér med fint eller groft, lunt flute.

Pålæg

Roastbeef krydret med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.