Trope-dyrmed Pålækker Junior Mild Spegepølse og Kødpølse

Trope-dyrmed Pålækker Junior Mild Spegepølse og Kødpølse

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

TORTILLATUSINDBEN
  • 1 fuldkornstortilla
  • 1 spsk. flødeost
  • 20 g Pålækker Junior Salami
  • 0,25 bdt. frisk basilikum
  • 30 g sukkerærter
  • 1 træspid
SLANGE
  • 120 g mørkt rugbrød
  • 1 spsk. flødeost
  • 0,25 bdt. kruset (frisee) salat
  • 25 g Pålækker Junior Kødpølse
  • 0,25 agurk
  • 2 g rosiner
  • 1 cherrytomat

Fremgangsmåde

TORTILLATUSINDBEN:
Smør pandekagen med flødeost eller mayo og fordel salami ovenpå. Drys med basilikum og rul den stramt sammen.

Skær pandekagen ud i bidder og sæt stykkerne på træspyddet.

Flæk sukkerærterne, og stik dem imellem pandekagestykkerne som små fødder. 

Sæt en hel sukkerært på som hale og et par små stykker på som øjne.

SLANGE:
Udstik rugbrødsskiverne i runde skiver. Smør dem med flødeost eller mayo og fordel salat og kødpølse på skiverne.

Sæt skiverne på træspyddet. Skær rille i agurken som mund og fyld den med et lille stykke kødpølse som tunge.

Lav to huller og fyld dem med rosiner som øjne.

Sæt en cherrytomat på halen.

Se opskriften som video

_cHo3tjt_ds

Produkter