Spegepølsemed hjemmerørt remoulade

Spegepølsemed hjemmerørt remoulade

  • 20 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 gulerod
  • 1 dl remoulade
  • 0,5 finthakket rødløg
  • frisk karse
  • 20 g smør
  • 4 skiver mørkt rugbrød
  • 1 ps. grove kartoffelchips
  • 12 radiser
  • 8 skiver Pålækker Spegepølse

Pift din klassiske remoulade op og server en himmelsk spegepølsemad smukt pyntet med smagfuld karse - og de sprøde chips sætter lige prikken over i'et - velbekomme!


Fremgangsmåde

Riv guleroden groft på et rivejern.

Vend revet gulerod med remoulade, rødløg og karse.

Smag til med salt og kværnet sort peber.

Smør brødet og fordel spegepølsen derpå.

Anret med 1 spsk. remoulade og pynt med kartoffelchips.

Server med friske radiser og et ekstra drys karse.

Produkter