Spegepølsemed grillet peberfrugt & relish

Spegepølsemed grillet peberfrugt & relish

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 Røde peberfrugter
  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 0,25 Salat, egeløv
  • 100 g Pålækker Spegepølse
  • 40 g Pickles
  • 0,25 bdt. Dild

Fremgangsmåde

Peberfrugterne grilles i grill eller ovn til skindet bliver mørkt og næsten branket. De grillede peberfrugter lægges i en frysepose, posen lukkes og peberfrugterne ”dampes” 5-10 min. i posen.

Peberfrugterne tages ud og skindet gnides af dem. De udkernes og skæres i tynde strimler.

På rugbrødet lægges krølsalat og spegepølsen. Der toppes med pickles, grillet peberfrugt og dild.

Produkter