Skinkesalat deluxemed rugstave og grønt

Skinkesalat deluxemed rugstave og grønt

Ingredients, 4 persons

  • 100 g Skiveskåret skinke
  • 1 Agurk
  • 5 spsk. Sødmælksyoghurt naturel
  • 1 spsk. Mayonnaise
  • 1 spsk. Sød sennep
  • 4 spsk. Frisk karse
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 2 Gulerødder
  • 1 Rød peberfrugt

Procedure

Hak skinke og skær halvdelen af agurken i tern.
Rør yoghurt med mayonnaise, sennep, karse, agurk i tern, salt og eventuelt peber.
Smag dressingen til og vend skinke i.
Skær rugbrødet i stave, dryp dem med olie og drys dem med salt og bag dem ved 200º C på en bageplade på bagepapir i ca. 8-12 min., til de er sprøde.
Lad dem køle helt af inden du pakker dem.
Skræl gulerod og skær den i stave.
Skær peberfrugt og den anden halvdel af agurk i stave.

Produkter