Skinke muffinsmed havregryn og æble

Skinke muffinsmed havregryn og æble

Ingredients

  • 50 g Hvedemel
  • 60 g Fuldkornshvedemel
  • 60 g Havregryn
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 2 tsk. Havsalt
  • 60 g Smør, saltet
  • 1 stk. Æble
  • 2 stk. Hønseæg
  • 100 g Tulip Pålækker Skinke
  • 1 dl. Letmælk

Procedure

Kom hvedemel, fuldkornshvedemel, havregryn, bagepulver og salt i en skål og rør det sammen. Smuldr smørret i skålen.

Riv æblet og tilsæt det sammen med æg og Pålækker skinke skåret i tern. Rør lidt mælk i, til dejen er tilpas, og hæl den i muffinsforme – gerne nogle af silikone.

Bag dem ved 225º C i cirka 20 minutter.

Produkter